Slim&Fit pastile pentru dieta

De | noiembrie 30, 2010

Pastilele de slabit sunt utile cand le folosesti pentru a suplimenta o dieta si cand renunti la stilul sedentar in favoarea miscarii. Iti prezentam mai jos niste pastile naturale, produse in Romania la Medica Farmimpex SRL – intr-unul din cele mai bine echipate laboratoare din Romania – sub standarde de calitate ISO 9001 si ISO 22000. Citeste articolul pentru a vedea cum poti slabi folosind pastilele Slim&Fit.

Pastilele de slabit Slim&Fit au ingrediente naturale

Compozitia unui comprimat Slim&Fit (780mg) este:

  • Pulbere de fibrulina – 200mg
  • Pulbere de Fucus (Fucus vesicolosus) – 100mg
  • Extract din pulbere de Ceai verde (Carmellia sinensis) – 100mg
  • Extract din pulbere de Garginia cambogia (cu min 60% acid hialuronic) – 100mg
  • Extract din pulbere de Hoodia gordonii – 75mg
  • Excipienti – 205mg

Spre deosebire de alte pastile, nu trebuie sa te temi de ingrediente nocive sau ascunse. Producatorul specifica existenta unui aviz de la Institutul de Bioresurse Alimentare (cu nr 4421/25.02.2010).

pastile slabit slim&fit
Fibrulina desemneaza  fibre vegetale ce isi maresc volumul odata ajunse in stomac si nu sunt digerate de enzimele digestive.  Studii stiintifice demonstreaza ca fibrulina stimuleaza secretia de peptide GLP-1 – care au un efect direct asupra satietatii (inlatura senzatia de foame).

Fucus este denumirea unei alge de culoare bruna extrasa din Marea Nordului. A fost inclusa in compozitie pentru capacitatile sale miraculoase de a accelera metabolismul.

Ceaiul verde este un ingredient cu puternic efect antioxidant, il vei gasi in compozitia a multor produse de slabit.

Garginia cambogia este o planta originara din India. Contine HCA (acid hidroxicitric). Acest acid impiedica transformarea amidonului si zaharului in grasime. Mai mult, actioneaza impotriva poftei de mancare.

Hoodia gordonii  este remediul la moda in SUA. Planta este originara din Africa, unde era folosita de vanatori in decursul campaniilor mai lungi, neavand astfel nevoie de mancare. S-a descoperit ca Hoodia face posibil acest lucru printr-o molecula P57, care reduce foamea.

Am recomandat produsul unei prietene care se chinuia de mult timp cu diverse diete. Efectul a fost peste asteptari: a slabit 5 kilograme in luna iunie si inca 3kg in luna iulie, fara a tine o dieta drastica (exact la timp pentru concediul din august si mersul la plaja).

Poti obtine mai multe detalii si comanda produsul pe Slim&Fit – Produs de Slabit

One thought on “Slim&Fit pastile pentru dieta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *