Clarinol pastile de slabit

De | februarie 17, 2011

Daca ai citit mai multe despre pastilele de slabit, atunci stii ce inseamna CLA (Acid Linoleic Conjugat). Este una dintre cele mai la moda substante in industria slabitului. Clarinol este un produs Walmark ce contine CLA. De ce este atat de bine vandut si care este avantajul unic al CLA, citeste mai jos.

Clarinol – cum te ajuta sa slabesti

Clarinol suprima actionarea enzimei lipazei lipoproteinice (LPL) ce aduce grasimile din sange in celulele de grasime. Astfel se impiedica depunerea de grasimi. Grasimile sunt in acelasi timp arse furnizand energie corpului.

Efectele CLA:

  • faciliteaza eliminarea grasimilor din organism
  • ajuta la obtinerea siluetei dorite
  • ajuta la mentinerea masei musculare
  • scade nivelul de colesterol din sange
  • reduce depozitele de grasimi

Clarinol – ce contine

Clarinol este o sursa unica de CLA sub forma activa (acid linoleic conjugat). El faciliteaza eliminarea grasimilor din corp, dar nu scade si masa musculara. CLA impiedica reacumularea de grasimi in organism (efectul yo-yo). CLA este o substanta naturala ce face parte din familia acizilor grasi omega-6 nesaturati.

Clarinol 80% (CLA acid linoleic conjugat 800 mg/capsula).

Ingrediente: acid linoleic conjugat, gelatina, glicerina, apa

Mod de administrare Clarinol

Se iau 1-3 capsule zilnic in timpul meselor sau dupa mese, cu un pahar de apa. Efectele cele mai bune se obtin daca se tine in acelasi timp o dieta cu un continut caloric scazut si se consuma  alimente ce contin fibre vegetale. Totodata, este necesar un aport crescut de lichide (minim 1,5 – 2 l zilnic).

Spre deosebire de alte produse, Clarinol contine CLA si astfel te ajuta sa slabesti fara a pierde masa musculara. Se accelereaza metabolismul, creste capacitatea organismului de aparare si normalizeaza nivelul de colesterol bun din sange.

Tu ai folosit Clarinol sau alte produse pe baza de CLA? Ce parere ai? Comenteaza….

5 thoughts on “Clarinol pastile de slabit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *